Partners

Partners & Sponsoren van de Inofec Vestingloop Willemstad

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Inofec Vestingloop Willemstad, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Inofec

Inofec is een warm familiebedrijf met meer dan 35 jaar aan ervaring in het inrichten van kantoren, scholen, overheidsinstanties, horecagelegenheden en sportverenigingen. Zij maken de vertaalslag van jouw wensen naar de kantoormeubelen waarmee ze jouw kantoor, werkplek of school inrichten voor het optimale gewenste resultaat.

Schouten Zekerheid

Met ruim 200 collega’s werkt Schouten Zekerheid elke dag aan échte zekerheid voor iedereen. Ons familiebedrijf is sinds 1953 als onafhankelijk verzekeringsmakelaar specialist in het beheersbaar maken en houden van risico’s. Dit doen we voor verschillende risicothema’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand-/bedrijfsschade, constructie, debiteuren en digitaal. Daarnaast hebben wij een bijzondere expertise op het gebied van employee benefits en verzekerbare arbeidsvoorwaarden, van pensioenen tot collectieve zorgverzekeringen en van verzuim tot duurzame inzetbaarheid. Waarom wij partner zijn van de Vestinglopen? Omdat hardlopen uitgesteld genot is, net als ons verzekeringsadvies.

run2day breda x adidas

Bij Run2Day is iedereen gek van hardlopen. Verkoper, inkoper, marketing manager; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook zo goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen komt kijken. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten… Kom bijvoorbeeld bij ons langs voor het nieuwste assortiment van adidas running. Voor lopers die opzoek zijn naar comfort voelt de nieuwe Supernova collectie van adidas aan als een warme, zachte jas. De lopers die opzoek zijn naar snelheid kunnen we helpen met de record brekende Adizero collectie. Kom snel langs bij Run2Day Breda of 1 van onze andere winkels, of bezoek run2day.nl.

Van Zuilichem Gespecialiseerde Fysiotherapie

Gespecialiseerde fysiotherapie Van Zuilichem is al 44 jaar een begrip in Oud Gastel met als werkgebied West Brabant. Onze groepspraktijk bestaat uit een team van enthousiaste, overwegend wetenschappelijk opgeleide en gespecialiseerde collega’s, die elk de verantwoordelijkheid dragen over een specifiek aandachtsveld binnen de fysiotherapeutische hulpverlening.

Auto Rens

Als universeel autobedrijf staat Auto Rens dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos van uw auto of bedrijfswagen kunt genieten. Wij verzorgen alle soorten onderhoud aan alle merken. Van een APK en bandenwissel tot het spoelen van uw automaatbak of het uitlezen van een storing.

Bij Kibeo draait alles om het creëren van gezonde startlijnen voor de jongste generaties.

Kibeo is dé expert als het gaat om kinderopvang en buitenschoolse activiteiten. Ze geloven sterk in het belang van een gezonde levensstijl en het bevorderen van actieve betrokkenheid bij de gemeenschap. Met een toegewijd team van professionals zorgen ze ervoor dat kinderen niet alleen groeien, maar ook bloeien.