Partners

Partners & Sponsoren van de Vestingloop Willemstad 2021

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Vestingloop Willemstad, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Rabobank

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

Van Zuilichem Gespecialiseerde Fysiotherapie

Gespecialiseerde fysiotherapie Van Zuilichem is al 44 jaar een begrip in Oud Gastel met als werkgebied West Brabant. Onze groepspraktijk bestaat uit een team van enthousiaste, overwegend wetenschappelijk opgeleide en gespecialiseerde collega’s, die elk de verantwoordelijkheid dragen over een specifiek aandachtsveld binnen de fysiotherapeutische hulpverlening.

Auto Rens

Als universeel autobedrijf staat Auto Rens dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos van uw auto of bedrijfswagen kunt genieten. Wij verzorgen alle soorten onderhoud aan alle merken. Van een APK en bandenwissel tot het spoelen van uw automaatbak of het uitlezen van een storing.