Partners

Partners & Sponsoren van de Inofec Vestingloop Willemstad

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Inofec Vestingloop Willemstad, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Inofec

Inofec is een warm familiebedrijf met meer dan 35 jaar aan ervaring in het inrichten van kantoren, scholen, overheidsinstanties, horecagelegenheden en sportverenigingen. Zij maken de vertaalslag van jouw wensen naar de kantoormeubelen waarmee ze jouw kantoor, werkplek of school inrichten voor het optimale gewenste resultaat.

Schouten Zekerheid

Met ruim 200 collega’s werkt Schouten Zekerheid elke dag aan échte zekerheid voor iedereen. Ons familiebedrijf is sinds 1953 als onafhankelijk verzekeringsmakelaar specialist in het beheersbaar maken en houden van risico’s. Dit doen we voor verschillende risicothema’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand-/bedrijfsschade, constructie, debiteuren en digitaal. Daarnaast hebben wij een bijzondere expertise op het gebied van employee benefits en verzekerbare arbeidsvoorwaarden, van pensioenen tot collectieve zorgverzekeringen en van verzuim tot duurzame inzetbaarheid. Waarom wij partner zijn van de Vestinglopen? Omdat hardlopen uitgesteld genot is, net als ons verzekeringsadvies.

010Engineers

Een Rotterdams bedrijf, no-nonsense, mouwen opstropen, maar ook na het harde werken een drankje doen of samen lekker sporten, dat is waar 010 Engineers voor staat. Hun werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact en begeleiding, samen bouwen we aan jouw toekomst. Ben jij klaar voor your Next step?

Van Zuilichem Gespecialiseerde Fysiotherapie

Gespecialiseerde fysiotherapie Van Zuilichem is al 44 jaar een begrip in Oud Gastel met als werkgebied West Brabant. Onze groepspraktijk bestaat uit een team van enthousiaste, overwegend wetenschappelijk opgeleide en gespecialiseerde collega’s, die elk de verantwoordelijkheid dragen over een specifiek aandachtsveld binnen de fysiotherapeutische hulpverlening.

Auto Rens

Als universeel autobedrijf staat Auto Rens dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos van uw auto of bedrijfswagen kunt genieten. Wij verzorgen alle soorten onderhoud aan alle merken. Van een APK en bandenwissel tot het spoelen van uw automaatbak of het uitlezen van een storing.