De Inofec Vestingloop Gorinchem in 2024 was een groot succes. We zijn vol op bezig met de voorbereidingen voor de editie in 2025. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie.

Het is een gezellig hardloopevenement dat voor iedereen iets te bieden heeft. Er is een 1 KM Familie Loop voor kinderen t/m 12 jaar, een 5 KM Loop met een prachtig parcours over de vestingwallen, voor de wat meer getrainde loper een uitdagende 10 KM Loop en de Halve Marathon voor de fanatieke hardlopers. Daarnaast is er dit jaar ook weer een 5 KM Wandeltocht over de Vestingwallen van Gorinchem.

Programma
10:00 uur Start 5 km Wandelen
10:20 uur Start 1 km Familie Loop
11:30 uur Start van Rooijen 5 km Loop
12:30 uur Start 10 km Loop
13:00 uur Start Halve Marathon

Het parcours biedt een mooie afwisseling tussen de gezelligheid van de stad Gorinchem en de schitterende omgeving. Het is een uitdagend en afwisselend parcours waarbij onderweg veel te genieten valt!

DE HERSENSTICHTING

Met de Inofec Vestingloop Gorinchem verzamelen we geld in voor de Hersenstichting. Er zijn honderden verschillende hersenaandoeningen, maar je hebt maar één stel hersenen. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je omgeving. Vroeg of laat raakt het ons allemaal.

Kom in actie!

Aftermovie

Bekijk hier de aftermovie van de vestingloop Gorinchem 2024.

Vestinglopen 2024 shirt

We zijn druk bezig met het nieuwe design voor het vestingloop T-shirt van 2025. Binnenkort is het nieuwe shirt van 2025 beschikbaar. Kan je niet wachten? Bestel dan het Vestinglopen T-shirt van 2024 via onderstaande knop.

Bestel het shirt!