Zondag 22 september is de 11e editie van de Inofec Vestingloop Willemstad! Een hardloopfeest dat voor iedereen iets te bieden heeft! Een 1 km Kids Run, 2 km Jeugdloop, 5 km Loop, 10 km Loop en de 5 KM Wandeltocht. Daarnaast hebben de 5 km en 10 km een Bedrijvenloop. Er wordt gelopen door de prachtige natuur, langs historische plekken en we finishen midden in de gezelligheid van de Willemstadse haven met vele sfeervolle restaurants en terrassen.

Programma
12:00 uur Start 5 KM Wandeltocht
12:20 uur Start 1 km Kids Run
12:30 uur Start 2 km Jeugdloop
13:30 uur Start 5 km Loop
14:30 uur Start 10 km Loop

DE HERSENSTICHTING

Met de Inofec Vestingloop Willemstad verzamelen we geld in voor de Hersenstichting. Er zijn honderden verschillende hersenaandoeningen, maar je hebt maar één stel hersenen. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je omgeving. Vroeg of laat raakt het ons allemaal.

Kom in actie!

Aftermovie

De eerste editie van de vestingloop 2024 is helemaal uitverkocht. Bekijk hier de aftermovie van de vestingloop Gorinchem.

Vestinglopen 2024 shirt

Bestel voor slechts € 19,95 het Vestinglopen 2024 hardloopshirt als bijzonder aandenken. Het shirt is beschikbaar in een heren- en damesmodel. Zie de website van Roly voor de maattabel.

Bestel het shirt!