Op zondag 8 oktober 2023 vindt de 4e editie van de Vestingloop Bergen op Zoom plaats. Een hardloopfeest dat voor iedereen iets te bieden heeft. Een 1 KM Familieloop, een Bruynzeel Keukens 5 KM Loop, een  Schouten Zekerheid 10 KM Loop en een Service Apotheken de Poort & de Grebbe wandeltocht van 10 KM. Je komt langs prachtige historische plekken in Berg op Zoom zoals de Lieve Vrouwenpoort, het Ravelijn en natuurlijk de kerk, de Peperbus.

De start en finish van de Vestingloop in Bergen op Zoom zijn in het park Kijk in de Pot.

Het evenement geldt ook als doorstart van de Bergse Monumentenloop jarenlang georganiseerd door Atletiek Vereniging SPADO.

DE HERSENSTICHTING

Met de Vestingloop Bergen op Zoom verzamelen we geld in voor de Hersenstichting. Er zijn honderden verschillende hersenaandoeningen, maar je hebt maar één stel hersenen. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je omgeving. Vroeg of laat raakt het ons allemaal.

Kom in actie!

Vestinglopen 2023 shirt

Bestel voor slechts € 19,95 het Vestinglopen 2023 hardloopshirt als bijzonder aandenken. Het shirt is beschikbaar in een heren- en damesmodel. Zie de website van Roly voor de maattabel.

Bestel het shirt!