Info

Op zondag 3 november 2024 vindt de 5e editie van de Remmerswaal Vestingloop Bergen op Zoom plaats. Een hardloopfeest dat voor iedereen iets te bieden heeft. Een 1 KM Familieloop, 5 KM Loop, een Schouten Zekerheid 10 KM Loop en een wandeltocht van 5 KM. Je komt langs prachtige historische plekken zoals de Lieve Vrouwenpoort, het Ravelijn en natuurlijk de kerk, de Peperbus.

De start en finish zijn op de Grote Markt.

Het evenement geldt ook als doorstart van de Bergse Monumentenloop jarenlang georganiseerd door Atletiek Vereniging SPADO.

10.30 uur
12.00 uur
12.20 uur
13.30 uur
14.30 uur
16.30 uur

Terrein geopend
Start 5 km Wandeltocht
Start 1 km Familie Loop
Start 5 km Loop
Start 10 km Loop
Einde programma

We adviseren alle bezoekers aan de Remmerswaal Vestingloop Bergen op Zoom om met het OV te komen. Het NS station ligt op 8 minuten lopen van de Grote Markt waar de start en finish zijn. Kijk voor meer info op www.9292.nl.

Parkeren kan in Bergen op Zoom op diverse locaties in en om de binnenstad. Bergen op Zoom heeft twee parkeergarages: De Parade en Achter De Grote Markt.

Wedstrijdsecretariaat

In Theater Den Enghel kunnen de deelnemers/bezoekers terecht voor vragen/informatie en eventueel het ophalen van het startnummer of producten.

Kleedaccommodatie en tasafgifte

De tassenafgifte bevindt zich in Theater Den Enghel, voor 2 euro per persoon kan je hier als deelnemer gebruik van maken. Via het ticketsysteem kan je van te voren hiervoor een ticket aanschaffen. Helaas zijn er dit jaar geen kleedaccommodaties aanwezig.

Drinkposten

Bij de finish zal een waterpost worden ingericht. Daarnaast is er op het parcours van de 5 KM één waterpost en zijn er op het parcours van de 10 KM twee waterposten.

Medische post

Bij de start/finish locatie zal een vaste EHBO-post worden ingericht bemand door minimaal twee medewerkers. Daarnaast zullen er minimaal twee EHBO medewerkers op de fiets mee rijden met de lopers op het parcours.

Toiletten

De toiletten bevinden zich in Theater Den Enghel dit is op loopafstand van de start/finish.

Versturen per post

Heb jij bij je inschrijving het ‘startnummer versturen per post’ bijbesteld? Jouw startnummer wordt dan verstuurd per post. Het startnummer wordt uiterlijk 1 november bezorgd.

Evenemententerrein

Heb jij niet voor deze optie gekozen? Jouw startnummer ligt dan op zondag 3 november vanaf 10:30 uur klaar bij het wedstrijdsecretariaat.

Zonder vrijwilligers geen vestinglopen! Help jij ons?

De Vestinglopen zijn er voor en door de mensen in de vestingplaatsen en omgeving! Als jij niet zo van hardlopen houdt of dat misschien niet kunt, betekent dit niet dat je geen onderdeel uit kunt maken van het evenement. Helpen is net zo leuk als meedoen!

Lees hier verder hoe je vrijwilliger kunt worden