De Vestingloop Hellevoetsluis vindt voor de zesde keer plaats op zondag 26 mei 2024. Het is een gezellig hardloopevenement dat voor iedereen iets te bieden heeft. Er is een 1 KM Familieloop voor kinderen t/m 12 jaar, een 5 KM Loop met een prachtig parcours over de vestingwallen, voor de wat meer getrainde loper een uitdagende 10 KM Loop en voor het 2e jaar op rij ook een Halve Marathon voor de fanatieke hardlopers. Daarnaast is er ook een 5 KM Wandeltocht over de Vestingwallen. Mensen die zelf niet kunnen of willen lopen worden natuurlijk gevraagd om de deelnemers langs het parcours te komen steunen!

Programma
10:00 uur Start 5 km Wandelen
10:20 uur Start 1 km Familie Loop
11:30 uur Start 5 km Loop
12:30 uur Start Halve Marathon
13:00 uur Start 10 km Loop

Het parcours biedt een mooie afwisseling tussen de gezelligheid van de stad Hellevoetsluis en de schitterende omgeving. Het is een uitdagend en afwisselend parcours waarop onderweg veel te genieten valt!

DE HERSENSTICHTING

Met de Vestingloop Hellevoetsluis verzamelen we geld in voor de Hersenstichting. Er zijn honderden verschillende hersenaandoeningen, maar je hebt maar één stel hersenen. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je omgeving. Vroeg of laat raakt het ons allemaal.

Kom in actie!

Aftermovie

De eerste editie van de vestingloop 2024 is helemaal uitverkocht. Bekijk hier de aftermovie van de vestingloop Gorinchem.

Vestinglopen 2024 shirt

Bestel voor slechts € 19,95 het Vestinglopen 2024 hardloopshirt als bijzonder aandenken. Het shirt is beschikbaar in een heren- en damesmodel. Zie de website van Roly voor de maattabel.

Bestel het shirt!