Partners

Partners & Sponsoren van de Vestingloop Hellevoetsluis

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Vestingloop Hellevoetsluis, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Winkelcentrum De Struytse Hoeck

Op 3 september viert de Struytse Hoeck de nieuwe opening van het winkelcentrum met Het Grote Vernieuwingsfeest van 11:00 tot 16:30 uur. Met prijzen, DJ, Crazy Piano’s, Foodtrucks, VR beleving en kinderhoek. Zet dit spektakel in je agenda!

Schouten Zekerheid

Met ruim 200 collega’s werkt Schouten Zekerheid elke dag aan échte zekerheid voor iedereen. Ons familiebedrijf is sinds 1953 als onafhankelijk verzekeringsmakelaar specialist in het beheersbaar maken en houden van risico’s. Dit doen we voor verschillende risicothema’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand-/bedrijfsschade, constructie, debiteuren en digitaal. Daarnaast hebben wij een bijzondere expertise op het gebied van employee benefits en verzekerbare arbeidsvoorwaarden, van pensioenen tot collectieve zorgverzekeringen en van verzuim tot duurzame inzetbaarheid. Waarom wij partner zijn van de Vestinglopen? Omdat hardlopen uitgesteld genot is, net als ons verzekeringsadvies.

Kinderkoepel

Samen spelen, bewegen én ontwikkelen, dat kan bij de Kinderkoepel!

De Kinderkoepel biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar in Hellevoetsluis en omstreken. De Kinderkoepel biedt het volledige pakket in kinderopvang: dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang (BSO) & gastouderopvang.

Moore DRV

Wij zijn Moore DRV en wij werken voor ondernemers in de echte economie. Onze accountants helpen uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

Apotheek de Struytse Hoeck

Apotheek de Struytse Hoeck is één van de vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Bonsen Hoek, Apotheek Helius MC en toekomstig Apotheek Rijksstraatweg (voorheen Zorg Inn) kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar.

Fysio & fit

Fysio & Fit Hellevoetsluis is sinds 1987 gevestigd in Hellevoetsluis als fysiotherapiepraktijk. Wij bieden fysiotherapie aan van 0 tot 100+ jaar, voor sporters en niet-sporters, voor elke hulpvraag hebben wij een passende specialisatie. Daarnaast biedt Fysio & Fit Hellevoetsluis ook een manier om fit te worden en te blijven, sinds 10 jaar is het mogelijk te fitnessen of om personal training te volgen waarbij de trainers met hun medische achtergrond een persoonlijke begeleiding bieden. Onze fysiotherapeuten en trainers staan klaar om u te helpen voor of na de loop!

De Hypotheker

De Hypotheker informeert je over de mogelijkheden van hypotheken & het kopen van een huis. Hypotheekadvies gedurende het hele hypotheektraject.

Roompot

Reserveer jouw hotelkamer op het mooie Cape Helius tegen onze speciale aanbieding.

010 Engineers

Werken is je thuis voelen bij het bedrijf waar je bij of voor werkt en waar je jouw talenten kan ontwikkelen en inzetten in de Bouw of Civiele Techniek . Via 010 Engineers werk je bij nationale en internationale bedrijven aan gave projecten. 010 Engineers best of both worlds! Wij helpen je aan een baan zodat je direct in dienst kan bij één van onze opdrachtgevers of tijdelijk kan worden ingezet op een project. 010 Engineers is een Rotterdams bedrijf, no-nonsense, mouwen opstropen, maar ook doen we na het harde werken graag een drankje of gaan we samen lekker sporten.

010 Engineers, jouw partner voor de toekomst!

Bomont

Al jarenlang is Bomont gespecialiseerd in fashion en lifestyle in de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland met meer dan 150 topmerken. Ontdek merken zoals Fabiënne Chapot, PME Legend, Scotch & Soda, Ralph Lauren en Tommy Hilfiger voor de meest trendy fashion items voor het gehele gezin!

Van Groningen Sloopwerken

In ruim 25 jaar is Van Groningen Sloopwerken uitgegroeid tot een allround sloopbedrijf en asbestsaneerder. Deskundig, veilig en met liefde vragen we sloopvergunningen aan, halen wij gebouwen naar beneden, verwijderen we asbest, maken we grond bouwrijp en leveren we menggranulaat.

Autobedrijf P. Troost & Zonen

Autobedrijf P. Troost & Zonen is sinds 1974 uw dealer voor geheel Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee. Met 5 vestigingen in Hellevoetsluis, Spijkenisse & Rotterdam zijn wij als officieel Kia dealer ook Daihatsu service punt in Hellevoetsluis, Spijkenisse (Mizarstraat) & Rotterdam.

Tenzing

TENZING – De nieuwe en natuurlijke manier om jezelf te voorzien van energie: 100% plantaardig, laag in calorieën en duurzaam. Energie zoals het hoort te zijn! TENZING bestaat uit een krachtige blend van natuurlijke cafeïne, elektrolyten & vitamine C.

Met slechts 19 kcal per 100ml en een verfrissende smaak van fruit en botanische extracten.