Partners

Partners & Sponsoren van de Vestingloop Hellevoetsluis

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Vestingloop Hellevoetsluis, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Veerhaven Hellevoetsluis

Het project Veerhaven biedt u stijlvolle grote eengezinswoningen aan de kade of direct aan het water, ruime appartementen en luxe penthouses omgeven door veel groen en een panoramisch uitzicht over het Haringvliet. Het project bestaat uit 100 gevarieerde nieuwbouwwoningen op de mooie, unieke locatie tussen de Tramhaven en de Koopvaardijhaven.

Schouten Zekerheid

Met ruim 200 collega’s werkt Schouten Zekerheid elke dag aan échte zekerheid voor iedereen. Ons familiebedrijf is sinds 1953 als onafhankelijk verzekeringsmakelaar specialist in het beheersbaar maken en houden van risico’s. Dit doen we voor verschillende risicothema’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand-/bedrijfsschade, constructie, debiteuren en digitaal. Daarnaast hebben wij een bijzondere expertise op het gebied van employee benefits en verzekerbare arbeidsvoorwaarden, van pensioenen tot collectieve zorgverzekeringen en van verzuim tot duurzame inzetbaarheid. Waarom wij partner zijn van de Vestinglopen? Omdat hardlopen uitgesteld genot is, net als ons verzekeringsadvies.

Kinderkoepel

Samen spelen, bewegen én ontwikkelen, dat kan bij de Kinderkoepel!

De Kinderkoepel biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar in Hellevoetsluis en omstreken. De Kinderkoepel biedt het volledige pakket in kinderopvang: dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang (BSO) & gastouderopvang.

Acapella Wonen

Aan de Amnesty Internationallaan gaat, als onderdeel van projectontwikkeling Stadsdorp 3223, Acapella Wonen komen. Een groots woonplan waarmee Hellevoetsluis een enorme moderniseringsslag maakt. En zich nu definitief manifesteert als een prachtplaats voor heerlijk leven en wonen.

Bewust & Gezond

Bewust & Gezond streeft naar een langer leven zonder ziektes. Hoe gezonder u leeft, des te kleiner de kans op ziektes. Hiermee wordt  het gebruik van medicijn en andere beperkingen, als gevolg van ziektes, verminderd. Bewust & Gezond begrijpt dat het soms moeilijk is een gezonde leefstijl vol te houden als u dit alleen moet doen. Dat is de reden dat zij samen met u uw traject zullen opstellen, samen de stappen zullen evalueren en samen gaan behalen wat u wilt bereiken. Uw gezondheid staat voorop. Samen voor de beste versie van jezelf.

Van Groningen Sloopwerken

In ruim 25 jaar is Van Groningen Sloopwerken uitgegroeid tot een allround sloopbedrijf en asbestsaneerder. Deskundig, veilig en met liefde vragen we sloopvergunningen aan, halen wij gebouwen naar beneden, verwijderen we asbest, maken we grond bouwrijp en leveren we menggranulaat.

Autobedrijf P. Troost & Zonen

Autobedrijf P. Troost & Zonen is sinds 1974 uw dealer voor geheel Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee. Met 5 vestigingen in Hellevoetsluis, Spijkenisse & Rotterdam zijn wij als officieel Kia dealer ook Daihatsu service punt in Hellevoetsluis, Spijkenisse (Mizarstraat) & Rotterdam.

Albert Heijn Evertsenplein

Al ruim 130 jaar is Albert Heijn onderdeel van het straatbeeld en beeldbepalend in het boodschappen doen. We willen onze klanten inspireren met lekkere recepten en producten, maar ook met nieuwe manieren van boodschappen doen. Albert Heijn Evertsenplein sponsort dit jaar de Vestingloop Hellevoetsluis.

Keesmakers

Kees is een variant op kaas met een uniek recept. Dit zorgt voor een goede smaak, én goede eigenschappen. Kees smaakt goed dankzij ons bijzondere recept en de natuurlijke rijping.

Lees verder