Partners

Partners & Sponsoren van de Vestingloop Hellevoetsluis

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Vestingloop Hellevoetsluis, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Acapella

Deze centraal in Hellevoetsluis gelegen locatie wordt gefaseerd herontwikkeld. Op een deel van het bedrijventerrein komt het in opdracht van de gemeente te realiseren voorzieningencluster bestaande uit een sportcomplex, een IntegraalKindCentrum met bijbehorende voorzieningen als toegangswegen, parkeervoorzieningen voor voertuigen en fietsen alsook speelruimten. Aangrenzend wordt de eerste fase van het woningbouwplan Acapella gerealiseerd. Kenmerken in dit plan zijn: de fraaie stadse uitstraling in een dorpse ambiance met heel veel groen. Er komen 90 riante appartementen, maisonnettes, herenhuizen en stadswoningen. Verdeeld over de twee fraaie woonblokken met de klinkende namen De Bariton en De Sopraan. Centraal in beide blokken ligt een binnentuinen waaronder een gebouwde parkeervoorziening gesitueerd is.

Kinderkoepel

Samen spelen, bewegen én ontwikkelen, dat kan bij de Kinderkoepel!

De Kinderkoepel biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar in Hellevoetsluis en omstreken. De Kinderkoepel biedt het volledige pakket in kinderopvang: dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang (BSO) & gastouderopvang.

Moore DRV

Wij zijn Moore DRV en wij werken voor ondernemers in de echte economie. Onze accountants helpen uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

run2day x adidas

Bij Run2Day is iedereen gek van hardlopen. Verkoper, inkoper, marketing manager; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook zo goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen komt kijken. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten… Kom bijvoorbeeld bij ons langs voor het nieuwste assortiment van adidas running. Voor lopers die opzoek zijn naar comfort voelt de nieuwe Supernova collectie van adidas aan als een warme, zachte jas. De lopers die opzoek zijn naar snelheid kunnen we helpen met de record brekende Adizero collectie. Kom snel langs in 1 van onze winkels of bezoek Run2Day – Door Runners Voor Runners.

Fysio & fit

Fysio & Fit Hellevoetsluis is sinds 1987 gevestigd in Hellevoetsluis als fysiotherapiepraktijk. Wij bieden fysiotherapie aan van 0 tot 100+ jaar, voor sporters en niet-sporters, voor elke hulpvraag hebben wij een passende specialisatie. Daarnaast biedt Fysio & Fit Hellevoetsluis ook een manier om fit te worden en te blijven, sinds 10 jaar is het mogelijk te fitnessen of om personal training te volgen waarbij de trainers met hun medische achtergrond een persoonlijke begeleiding bieden. Onze fysiotherapeuten en trainers staan klaar om u te helpen voor of na de loop!

Apotheek de Struytse Hoeck

Apotheek de Struytse Hoeck is één van de vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Bonsen Hoek, Apotheek Helius MC en toekomstig Apotheek Rijksstraatweg (voorheen Zorg Inn) kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar.

Roompot

Reserveer jouw hotelkamer op het mooie Cape Helius tegen onze speciale aanbieding.

De Hypotheker

De Hypotheker Hellevoetsluis is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Autobedrijf P. Troost & Zonen

Autobedrijf P. Troost & Zonen is sinds 1974 uw dealer voor geheel Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee. Met 5 vestigingen in Hellevoetsluis, Spijkenisse & Rotterdam zijn wij als officieel Kia dealer ook Daihatsu service punt in Hellevoetsluis, Spijkenisse (Mizarstraat) & Rotterdam.

Zuiderwijk Administratiekantoor

Uw administratie van A tot Z is goed geregeld bij Zuiderwijk Administratiekantoor.

Koninklijke Woudenberg

Koninklijke Woudenberg is een Erkend Restauratie en Renovatie Bouwbedrijf. Het is onze missie om het mogelijk te maken dat iedereen kan blijven genieten van gebouwen met karakter. Ons team van vakmensen is gespecialiseerd in het deskundig en duurzaam restaureren, renoveren en herbestemmen van kastelen tot industriële karakteristieke panden.

In Hellevoetsluis restaureren wij diverse monumenten, zoals het Brandweermuseum, de Ruyterhuis, de natte schietkatoenloods en het bomvrij hospitaal.

DPDF

Het DeltaPORT Donatiefonds is het ‘burenfonds’ van de Rotterdamse haven. Met dit fonds onderstreept het havenbedrijfsleven samen met het Havenbedrijf Rotterdam haar maatschappelijke betrokkenheid door het verstrekken van geldelijke bijdragen aan organisaties zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.

Bewust & Gezond

Bewust & Gezond staat graag voor je klaar om je te helpen naar de beste versie van jezelf. Of het gaat om afvallen, lifestyle verandering of je algemene gezondheid, het team van Bewust & Gezond is er voor jou. Informeer bij het team aan de finish, of maak een afspraak via info@bewustengezond.nl