Partners

Partners & Sponsoren van de Vestingloop Hellevoetsluis 2021

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Vestingloop Hellevoetsluis, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Quinnoah Consulting

Quinnoah Consulting, als detachering bedrijf in Finance & IT gevestigd in de vesting in Willemstad, heeft in 2019 al naam gemaakt als enthousiast partner van de Business Runs bij de Vestingloop in Willemstad.

Het partnerschap is Quinnoah Consulting en Vestinglopen zó goed bevallen dat besloten is om het dit verder uit te breiden in 2020. Quinnoah Consulting steunt de Vestinglopen als naam gevende partner van de bedrijvenlopen, de Quinnoah Consulting Business Runs van alle vijf Vestinglopen in heel 2020.

Autobedrijf P. Troost & Zonen

Autobedrijf P. Troost & Zonen is sinds 1974 uw dealer voor geheel Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee. Met 5 vestigingen in Hellevoetsluis, Spijkenisse & Rotterdam zijn wij als officieel Kia dealer ook Daihatsu service punt in Hellevoetsluis, Spijkenisse (Mizarstraat) & Rotterdam.

Kinderkoepel

De Kinderkoepel biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar in Hellevoetsluis en omstreken. De Kinderkoepel biedt het volledige pakket in kinderopvang: dagopvang/peuteropvangpeuterspeelzaal, tussenschoolse- en buitenschoolse opvang (Lunchkids & BSO) & gastouderopvang.

Acapella Wonen

Aan de Amnesty Internationallaan gaat, als onderdeel van projectontwikkeling Stadsdorp 3223, Acapella Wonen komen. Een groots woonplan waarmee Hellevoetsluis een enorme moderniseringsslag maakt. En zich nu definitief manifesteert als een prachtplaats voor heerlijk leven en wonen.

Zorg Inn

Zorg Inn is het aanspreekpunt voor al uw vragen over medicijnen. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Van Groningen Sloopwerken

In ruim 25 jaar is Van Groningen Sloopwerken uitgegroeid tot een allround sloopbedrijf en asbestsaneerder. Deskundig, veilig en met liefde vragen we sloopvergunningen aan, halen wij gebouwen naar beneden, verwijderen we asbest, maken we grond bouwrijp en leveren we menggranulaat.

Lopers Company

Lopers Company , de jongste hardloop en wandel formule van Nederland. Het is de missie van Lopers Company om lopers te helpen bij alle aspecten van het lopen. Onze medewerkers zijn allemaal lopers en hebben de reputatie u op het gebied van uw hardloopuitrusting optimaal te kunnen adviseren.