Info

De Vestingloop Hellevoetsluis vindt voor de derde keer plaats op zondag 5 september 2021. Het is een gezellig hardloopevenement dat voor iedereen iets te bieden heeft. Er is een 1 KM Familieloop voor kinderen t/m 12 jaar, een 5 KM Loop met een prachtig parcours over de vestingwallen en voor de wat meer getrainde loper een uitdagende 10 KM Loop. Mensen die zelf niet kunnen of willen lopen worden natuurlijk gevraagd om de deelnemers langs het parcours te komen steunen!

Het parcours biedt een mooie afwisseling tussen de gezelligheid van de stad Hellevoetsluis en de schitterende omgeving. Het is een uitdagend en afwisselend parcours waarop onderweg veel te genieten valt!

09.30 uur
10.00 uur
11.00 uur
12.00 uur
13.30 uur
16.00 uur

Terrein geopend
Start 10 km Wandelen
Start 1 km Familie Loop
Start 5 km Loop
Start 10 km Loop
Einde programma

We mogen weer, maar samen houden we het veilig!

Volgens de maatregelen is het verplicht om een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs of herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud te hebben bij het betreden van het evenemententerrein. Dit geldt ook voor de Vestinglopen. Via https://www.testenvoortoegang.org/ kan je een afspraak maken voor een coronatest.

Heb je een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs? Voeg deze toe aan de CoronaCheckApp. Bij het betreden van het evenemententerrein zal de QR-code gescand worden. Daarnaast vragen we om een identiteitsbewijs ter controle.

Zonder enig toegangsbewijs mogen we u geen toegang geven tot het evenement.

*Ben je volledig gevaccineerd? Dan hoef je niet te testen
*De maatregelen gelden niet voor kinderen onder de 13 jaar

#keepitepic

We mogen weer, maar samen houden we het veilig!

Geweldig dat je weer mee mag doen aan een hardloopevenement in de buitenlucht. Vanuit de overheid en de gemeente zijn er wel voorwaarden waaronder we deze evenementen mogen organiseren.

De Gedragsregels die we tijdens EPICinderunning events met elkaar respecteren en waar wij vanuit de organisatie op toetsen tijdens het evenement staan hieronder.

Samen met de onderstaande gedragsregels Corona zal je een startnummer krijgen waarop duidelijk je tijd staat dat je het eventterrein op mag komen alsook je werkelijke starttijd.

Belangrijk is dat wij algemeen de RIVM maatregelen respecteren en daarnaast zal je bij je inschrijving garanderen dat je niet ziek en snotterig etc naar het event komt.

Onze organisatie en vrijwilligers zijn ook allemaal op de hoogte van deze gedragsregels. Wordt je aangesproken, leef dan het gevraagde na en laten we er samen een mooi evenement van maken, want zo houden we het samen veilig! Veel plezier met je sportieve uitdaging. #keepitepic

Het evenement is te bereiken met de auto waarbij er geparkeerd kan worden bij het Zuidfront. De start en finish zijn allemaal op korte loopafstand van de parkeerplaatsen. Mensen uit de nabije omgeving wordt aangeraden om te voet of met de fiets te komen. Tevens kun je met de bus het evenement bereiken. Kijk voor meer info op www.9292.nl.

Wedstrijdsecretariaat

Aan het Zuidfront wordt er een Info tent geplaatst waar de deelnemers/bezoekers terecht kunnen voor vragen/informatie.

Kleedaccommodatie en tasafgifte

Op het evenemententerrein is er dit jaar ook weer een tassenafgifte aanwezig, voor 2 euro per persoon kan je hier als deelnemer gebruik van maken. Via het ticketsysteem kan je van te voren hiervoor een ticket aanschaffen. Helaas zijn er dit jaar geen kleedaccommodaties aanwezig.

Drinkposten

Bij de finish zal een waterpost worden ingericht. Daarnaast is er op het parcours van de 5 KM 1 waterpost en zijn er op het parcours van de 10 KM twee waterposten.

Medische post

Bij de start/finish locatie zal een vaste EHBO-post worden ingericht bemand door minimaal twee medewerkers. Daarnaast zullen er minimaal twee EHBO medewerkers op de fiets mee rijden met de lopers op het parcours.

Toiletten

Nabij de start/finish locatie zullen mobiele toiletten worden geplaatst.

Zonder vrijwilligers geen vestinglopen! Help jij ons?

De Vestinglopen zijn er voor en door de mensen in de vestingplaatsen en omgeving! Als jij niet zo van hardlopen houdt of dat misschien niet kunt, betekent dit niet dat je geen onderdeel uit kunt maken van het evenement. Helpen is net zo leuk als meedoen!

Lees hier verder hoe je vrijwilliger kunt worden