Op zondag 3 november 2024 vindt de 5e editie van de Remmerswaal Vestingloop Bergen op Zoom plaats. Een hardloopfeest dat voor iedereen iets te bieden heeft. Een 1 KM Familieloop, een Bruynzeel Keukens 5 KM Loop, een 10 KM Loop en een Wandeltocht van 5 KM. Je komt langs prachtige historische plekken in Berg op Zoom zoals de Lieve Vrouwenpoort, het Ravelijn en natuurlijk de kerk, de Peperbus.

Nieuw dit jaar is dat de 10 KM een aparte parcours heeft gekregen, de route hiervan wordt binnenkort bekend gemaakt!

Programma
12:00 uur Start 5 KM Wandeltocht
12:20 uur Start 1 km Familieloop
13:30 uur Start 5 km Bruynzeel Keukens Loop
14:30 uur Start 10 km Loop

De start en finish van de Remmerswaal Vestingloop in Bergen op Zoom zijn op de Grote Markt.

Het evenement geldt ook als doorstart van de Bergse Monumentenloop jarenlang georganiseerd door Atletiek Vereniging SPADO.

DE HERSENSTICHTING

Met de Vestingloop Bergen op Zoom verzamelen we geld in voor de Hersenstichting. Er zijn honderden verschillende hersenaandoeningen, maar je hebt maar één stel hersenen. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je omgeving. Vroeg of laat raakt het ons allemaal.

Kom in actie!

Aftermovie

De eerste editie van de vestingloop 2024 is helemaal uitverkocht. Bekijk hier de aftermovie van de vestingloop Gorinchem.

Vestinglopen 2024 shirt

Bestel voor slechts € 19,95 het Vestinglopen 2024 hardloopshirt als bijzonder aandenken. Het shirt is beschikbaar in een heren- en damesmodel. Zie de website van Roly voor de maattabel.