Partners

Partners & Sponsoren van de Remmerswaal Vestingloop Bergen op Zoom

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Remmerswaal Vestingloop Bergen op Zoom, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Remmerswaal Accountants & Adviseurs

Remmerswaal Accountants & Adviseurs is een accountants- en advieskantoor waar ruim 60 enthousiaste medewerkers zich dagelijks inzetten om je te informeren, adviseren en begeleiden.

Onze klanten bouwen en vertrouwen al sinds 1956 op ons. Dat werkt, omdat we een persoonlijke relatie met hen opbouwen. Dat doen we ook met volle overtuiging met jou: we staan graag naast je!

Schouten Zekerheid

Met ruim 200 collega’s werkt Schouten Zekerheid elke dag aan échte zekerheid voor iedereen. Ons familiebedrijf is sinds 1953 als onafhankelijk verzekeringsmakelaar specialist in het beheersbaar maken en houden van risico’s. Dit doen we voor verschillende risicothema’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand-/bedrijfsschade, constructie, debiteuren en digitaal. Daarnaast hebben wij een bijzondere expertise op het gebied van employee benefits en verzekerbare arbeidsvoorwaarden, van pensioenen tot collectieve zorgverzekeringen en van verzuim tot duurzame inzetbaarheid. Waarom wij partner zijn van de Vestinglopen? Omdat hardlopen uitgesteld genot is, net als ons verzekeringsadvies.

“De softijswinkel van Bergen op Zoom”, daar haal je natuurlijk softijsjes.
Maar niet zomaar softijsjes, bij ons kan je losgaan op verschillende toppings, van smurfendip tot Oreo stukjes, het is jouw feestje! Daarnaast verkopen wij ook heerlijke milkshakes en verkoelende ijskoffie’s. Perfect voor op een hete zomerdag of om even bij te komen op een zwoele zomeravond.  Ten slotte bakken wij ook elke dag verse ijshoorns! Tijdens de Vestingloop Bergen op Zoom zorgt Fyesta dat alle kinderen voorzien zijn van een ijsje.

BPD

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling realiseert leefomgevingen met betaalbare en energiezuinige nieuwbouwwoningen ook in De Markiezaten in Bergen op zoom.

In de huidige tijd met de hoge energieprijzen natuurlijk super interessant! In iedere prijsklasse zit er wel iets tussen, dus heb je interesse in zo’n energiezuinige nieuwbouwwoning in het mooie Markiezaten? Ga dan naar nieuwbouw-markiezaten.nl.

run2day breda x adidas

Bij Run2Day is iedereen gek van hardlopen. Verkoper, inkoper, marketing manager; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook zo goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen komt kijken. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten… Kom bijvoorbeeld bij ons langs voor het nieuwste assortiment van adidas running. Voor lopers die opzoek zijn naar comfort voelt de nieuwe Supernova collectie van adidas aan als een warme, zachte jas. De lopers die opzoek zijn naar snelheid kunnen we helpen met de record brekende Adizero collectie. Kom snel langs bij Run2Day Breda of 1 van onze andere winkels, of bezoek run2day.nl.

Bruynzeel Keukens

Dé keukenpartner met meer dan 80 jaar ervaring
Bruynzeel Keukens staat al sinds 1937 voor functionele, mooie en betaalbare keukens. In de jaren ’30 was dit dan ook één van de meest geavanceerde keukens in het Europa. In onze eigen fabriek in Bergen op Zoom produceren we onze keukens als eerste én enige keukenleverancier in Europa co2-neutraal. Bij alles wat we doen maken we het dagelijks leven in en om de keuken makkelijker voor zoveel mogelijk mensen. Met het nieuwe hoofdkantoor in aanbouw en de groeiende capaciteiten blijven we in ontwikkeling. Wordt dit jouw nieuwe werkplek? Sprint naar je nieuwe baan! https://werkenbij.bruynzeelkeukens.nl/onze-vacatures/

Bij Kibeo draait alles om het creëren van gezonde startlijnen voor de jongste generaties.

Kibeo is dé expert als het gaat om kinderopvang en buitenschoolse activiteiten. Ze geloven sterk in het belang van een gezonde levensstijl en het bevorderen van actieve betrokkenheid bij de gemeenschap. Met een toegewijd team van professionals zorgen ze ervoor dat kinderen niet alleen groeien, maar ook bloeien.

Service apotheek de Poort is een zelfstandige apotheek gelegen in Bergen op Zoom. De apotheek werkt nauw samen met de artsen van het medische centrum. Ook al zit u bij een andere huisarts, kunt u gebruik maken van de diensten van deze apotheek. Er is een gratis bezorgservice aanwezig, de geneesmiddelen liggen dezelfde dag nog voor u klaar en er is een eenvoudige herhaalservice.

Cargill zet zich in om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien. Ze creëren een netwerk binnen het globale voedingssysteem om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien. Ze koppelen landbouwers aan markten, klanten aan duurzame voedingsoplossingen en voeden op die manier de wereld.