Partners

Partners & Sponsoren van de Inofec Vestingloop Gorinchem

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Inofec Vestingloop Gorinchem, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Inofec

Inofec is een warm familiebedrijf met meer dan 35 jaar aan ervaring in het inrichten van kantoren, scholen, overheidsinstanties, horecagelegenheden en sportverenigingen. Zij maken de vertaalslag van jouw wensen naar de kantoormeubelen waarmee ze jouw kantoor, werkplek of school inrichten voor het optimale gewenste resultaat.

Van Rooijen Accountants

Van Rooijen Accountants is sinds 1984 een financiële dienstverlener met een stevige verankering in de Gorinchemse regio. Sindsdien zijn zij op eigen kracht uitgegroeid tot de huidige omvang. Een geruststellende gedachte voor klanten, maar vooral voor de ondernemers die Van Rooijen Accountants -nog- niet kennen; een ontwikkeling waaruit continuïteit, kwaliteit en vertrouwen spreekt.

Lees verder

Corbion

Met een vestiging in Gorinchem is Corbion een aantrekkelijke werkgever met uitstekende carrièremogelijkheden voor technische en commerciële specialisten.

Bij Corbion gebruiken we onze unieke expertise op het gebied van fermentatie en andere processen om duurzame oplossingen te leveren voor het behoud van voedsel en voedselproductie, gezondheid en onze planeet.

Merford

Bij Merford werken we aan het akoestisch verbeteren van woon- werk- en leefomgevingen. Ongewenst geluid nemen we weg en gewenst geluid laten we nog beter tot haar recht komen. Merford heeft verschillende afdelingen met allemaal een eigen expertise op gebied van geluidsbeheersing. Onze deskundigheid en oplossingen richten zich op industriegeluid en ruimteakoestiek. We zijn actief in de bouw, industrie, machine- en apparatenbouw en energiesector. Voor alle klantvraagstukken bieden wij een luisterend oor en geven we maatwerkadvies. Onze oplossingen bestaan uit akoestische deuren, -gevels, -wanden en -omkastingen. Daarnaast voegen we akoestische materialen op tactische wijze toe om apparaten stiller te maken of om de galm in ruimtes te verminderen. Voor minder complexe vraagstukken kunnen zowel zakelijke als particulieren klanten terecht in onze webshop: www.akoestiekwinkel.nl

Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa Accountants en Adviseurs in Gorinchem wil ondernemende mensen helpen om op een goede en toekomstbestendige manier te groeien. Hiervoor staat in Gorinchem een heel team aan specialisten voor je klaar die je op allerlei vakgebieden (fiscalisten, juristen, bedrijfskundigen, strategie- en financieringsadviseurs en accountants ) en in alle branches kunnen adviseren. Je kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijk advies op maat – op welk gebied dan ook – waarbij je eigen klantbeheerder je vaste aanspreekpunt is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Run2Day Breda x adidas

Bij Run2Day is iedereen gek van hardlopen. Verkoper, inkoper, marketing manager; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook zo goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen komt kijken. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten… Kom bijvoorbeeld bij ons langs voor het nieuwste assortiment van adidas running. Voor lopers die opzoek zijn naar comfort voelt de nieuwe Supernova collectie van adidas aan als een warme, zachte jas. De lopers die opzoek zijn naar snelheid kunnen we helpen met de record brekende Adizero collectie. Kom snel langs bij Run2Day Breda of 1 van onze andere winkels, of bezoek run2day.nl.

Gemeente Gorinchem

Gorinchem is een echte vestingstad, prachtig gelegen aan de Merwede en de Linge.

Lees verder

Jumbo

Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen wél leuk kan zijn. We willen je iedere dag verrassen met de unieke combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper.

Lees verder

Atletiek en Triathlon Vereniging Typhoon

Gorkumse Atletiek en Triathlon Vereniging Typhoon is een atletiekvereniging uit Gorinchem, die is aangesloten bij de Atletiekunie.

De vereniging richt zich op de baanatletiek, de wegatletiek en de triatlon.