Partners

Partners & Sponsoren van de Van Rooijen Accountants Vestingloop Gorinchem

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Van Rooijen Accountants Vestingloop Gorinchem, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Van Rooijen Accountants

Van Rooijen Accountants is sinds 1984 een financiële dienstverlener met een stevige verankering in de Gorinchemse regio. Sindsdien zijn zij op eigen kracht uitgegroeid tot de huidige omvang. Een geruststellende gedachte voor klanten, maar vooral voor de ondernemers die Van Rooijen Accountants -nog- niet kennen; een ontwikkeling waaruit continuïteit, kwaliteit en vertrouwen spreekt.

Lees verder

Schouten Zekerheid

Met ruim 200 collega’s werkt Schouten Zekerheid elke dag aan échte zekerheid voor iedereen. Ons familiebedrijf is sinds 1953 als onafhankelijk verzekeringsmakelaar specialist in het beheersbaar maken en houden van risico’s. Dit doen we voor verschillende risicothema’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand-/bedrijfsschade, constructie, debiteuren en digitaal. Daarnaast hebben wij een bijzondere expertise op het gebied van employee benefits en verzekerbare arbeidsvoorwaarden, van pensioenen tot collectieve zorgverzekeringen en van verzuim tot duurzame inzetbaarheid. Waarom wij partner zijn van de Vestinglopen? Omdat hardlopen uitgesteld genot is, net als ons verzekeringsadvies.

ATTEMA

ATTEMA is een ambitieuze ontwikkelaar en producent van innovatieve oplossingen in de marktsegmenten Installatie, Bouw, Infra en Special Products.

Lees verder

inc. Gezond werken B.V.

inc. Gezond werken is een veelzijdige, persoonlijke en betrokken arbodienst voor het bedrijfsleven in Gorinchem en omgeving. Onze expertise ligt op het gebied van duurzame inzetbaarheid van personeel. We bieden begeleiding bij verzuim en re-integratie, maar denken ook graag breder mee bij personeel gerelateerde vraagstukken.

Lees verder

010Engineers

Een Rotterdams bedrijf, no-nonsense, mouwen opstropen, maar ook na het harde werken een drankje doen of samen lekker sporten, dat is waar 010 Engineers voor staat. Hun werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact en begeleiding, samen bouwen we aan jouw toekomst. Ben jij klaar voor your Next step?

Corbion

Met een vestiging in Gorinchem is Corbion een aantrekkelijke werkgever met uitstekende carrièremogelijkheden voor technische en commerciële specialisten.

Bij Corbion gebruiken we onze unieke expertise op het gebied van fermentatie en andere processen om duurzame oplossingen te leveren voor het behoud van voedsel en voedselproductie, gezondheid en onze planeet.

Fysio Physical Performance

PP staat voor Physical Performance en wij zijn een multidisciplinaire praktijk die zorg en beweging biedt. Uw fysieke gezondheid is van groot belang om uw dagelijkse prestaties te kunnen leveren, zowel op sportgebied als in uw dagelijkse activiteiten. Bij Fysio PP doen wij er alles aan om u hierin te begeleiden en bieden daarom in onze praktijk de volgende diensten aan: manuele therapie, sportfysiotherapie, algemene fysiotherapie, sportmogelijkheden en voedingsbegeleiding. Deze diensten maken het mogelijk om uw fysieke prestaties op alle facetten te optimaliseren, zowel op korte als op de langere termijn.

Lees verder

Jumbo

Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen wél leuk kan zijn. We willen je iedere dag verrassen met de unieke combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper.

Lees verder

Gemeente Gorinchem

Gorinchem is een echte vestingstad, prachtig gelegen aan de Merwede en de Linge.

Lees verder

Atletiek en Triathlon Vereniging Typhoon

Gorkumse Atletiek en Triathlon Vereniging Typhoon is een atletiekvereniging uit Gorinchem, die is aangesloten bij de Atletiekunie.

De vereniging richt zich op de baanatletiek, de wegatletiek en de triatlon.