Info

De vestingloop 2024 in Steenbergen was een groot succes. Met een uitverkocht evenement zijn we weer druk bezig met natuurlijk uitbreiding voor nog meer deelnemers en met de voorbereidingen voor de vestingloop 2025. Houd onze socials in de gaten voor meer info….

Er is een mooie 5km en 10 km route met veel muziek en publiek langs het parcours. De start en finish is op het Marktplein, waar het feest is op de terrassen en in de kroegen. Kortom laat je verrassen en geniet van de Brabantse gastvrijheid!

10.30 uur
12.00 uur
12:20 uur
13.30 uur
14.30 uur
16.30 uur

Terrein geopend
Start 5 km Wandeltocht
Start 1 km Familie Loop
Start 5 km Loop
Start 10 km Loop
Einde programma

Parkeren in Stadshart Steenbergen is gratis. Er is een uitgebreid aantal parkeerterreinen in het centrum aanwezig.

 

Wedstrijdsecretariaat

Op de Markt wordt er een Info tent geplaatst waar de deelnemers/bezoekers terecht kunnen voor vragen, informatie en het afhalen van startnummers en shirts/bibbits.

Kleedaccommodatie en tasafgifte

Op het evenemententerrein is er dit jaar ook weer een tassenafgifte aanwezig, voor 2 euro per persoon kan je hier als deelnemer gebruik van maken. Via het ticketsysteem kan je van te voren hiervoor een ticket aanschaffen. Helaas zijn er dit jaar geen kleedaccommodaties aanwezig.

Drinkposten

Bij de finish zal een waterpost worden ingericht. Daarnaast is er op het parcours van de 5 KM één waterpost en zijn er op het parcours van de 10 KM twee waterposten.

Medische post

Bij de start/finish locatie zal een vaste EHBO-post worden ingericht bemand door minimaal twee medewerkers. Daarnaast zullen er minimaal twee EHBO medewerkers op de fiets mee rijden met de lopers op het parcours.

Toiletten

Nabij de start/finish locatie zullen mobiele toiletten worden geplaatst.

Schrijf je in voor vrijdag 3 maart (12:00 uur) en ontvang een gepersonaliseerd Vestingloop Steenbergen startnummer. Alle inschrijven na vrijdag 3 maart (12:00 uur) ontvangen een Vestinglopen startnummer zonder naam.

Zonder vrijwilligers geen vestinglopen! Help jij ons?

De Vestinglopen zijn er voor en door de mensen in de vestingplaatsen en omgeving! Als jij niet zo van hardlopen houdt of dat misschien niet kunt, betekent dit niet dat je geen onderdeel uit kunt maken van het evenement. Helpen is net zo leuk als meedoen!

Lees hier verder hoe je vrijwilliger kunt worden