Veelgestelde vragen

Virtuele Nationale Vestingloop 2020

Dit heeft wel onze voorkeur omdat we zo een heel tof overzicht krijgen van alle mooie routes en Vestingsteden. Maar heb jij een mooie route bij je woonplaats die je wilt delen, dan mag dat natuurlijk ook. Verras ons en de andere Vestinglopers! Hier een overzicht van alle Vestingsteden in Nederland per Provincie: http://allevestingsteden.nl/provincies.htm

Je loopt bij voorkeur solo dan wel met max drie tegelijk en dan zeer zeker de minimale 1,5m afstand van elkaar. Lopen in groepen is NIET toegestaan.

De Vestingloop Brielle 2020 is vervangen door de Nationale Virtuele Vestingloop. Stond je voor Brielle ingeschreven dan ben je automatisch ingeschreven voor de Virtuele Vestingloop. Je inschrijving voor de Vestingloop Brielle wordt dus niet doorgezet naar een volgende editie.

We hebben de maand mei genoemd om in te lopen, omdat we dit zien als alternatief voor de Vestingloop Brielle die 10 mei plaats zou vinden. Maar kun je niet wachten dan mag je direct na je inschrijving van start. Je kiest zelf een dag, tijd en plek. De Nationale Virtuele Vestingloop sluit op 31 mei.

Je ontvangt na je inschrijving een bevestiging via de mail. Ook je digitale startnummer met je naam ontvang je per mail.

We plaatsen suggesties voor Vestingsteden en routes wekelijks op de Facebook- en Instagram pagina van Vestinglopen. Heb jij leuke suggesties? Die zijn van harte welkom. Stuur ze via deze pagina’s of stuur een mail naar info@epicinderunning.nl.

We proberen met het evenement zoveel mogelijk donaties op te halen voor onderzoek naar medicatie en een vaccin tegen Corona in het Erasmus MC. Een donatie doen of zelf een actiepagina maken kan hier: https://supportanddonate.com/…/nationale-virtuele-vestingl…/

Voor het inschrijfgeld (€14,50) ontvang je:

– een digitaal startnummer met je naam
– een medaille (Vestingloop Brielle) thuisgestuurd
– digitale suggesties Vestingloop parcoursen
– €1,- direct naar de actie stop Corona van het Erasmus MC