De nieuwste Vestingloop gaat plaats vinden in een van de oudste Vestingsteden van Nederland, het gezellige Brabantse Steenbergen. In 2022 bestaat dit vestingstadje 750 jaar en dat wordt flink gevierd. Als onderdeel van het feestweekend in april vindt de 1e Vestingloop Steenbergen plaats op zondag 17 april.

Er is een mooie Schouten Zekerheid 5km en 10 km route met veel muziek en publiek langs het parcours. De start en finish is op het Marktplein, waar het feest is op de terrassen en in de kroegen. Kortom laat je verrassen en geniet van de Brabantse gastvrijheid!

DE HERSENSTICHTING

Met de Vestingloop Steenbergen verzamelen we geld in voor de Hersenstichting. Er zijn honderden verschillende hersenaandoeningen, maar je hebt maar één stel hersenen. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je omgeving. Vroeg of laat raakt het ons allemaal.

Kom in actie!

Vestinglopen 2022 shirt

Bestel voor slechts € 19,95 het Vestinglopen 2022 hardloopshirt als bijzonder aandenken. Het shirt is beschikbaar in een heren- en damesmodel.

Bestel het shirt!