De Vestingloop Steenbergen in 2024 was een groot succes. We zijn vol op bezig met de voorbereidingen voor de editie in 2025. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie

Programma
12:00 uur Start 5 km Wandelen
12:20 uur Start 1 km Familie Loop
13:30 uur Start 5 km Loop
14:30 uur Start 10 km Loop

Er is een mooie route met veel muziek en publiek langs het parcours. De start en finish is op het Marktplein, waar het feest is op de terrassen en in de kroegen. Kortom laat je verrassen en geniet van de Brabantse gastvrijheid!

De Vestingloop Steenbergen is uitverkocht!

DE HERSENSTICHTING

Met de Vestingloop Steenbergen verzamelen we geld in voor de Hersenstichting. Er zijn honderden verschillende hersenaandoeningen, maar je hebt maar één stel hersenen. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je omgeving. Vroeg of laat raakt het ons allemaal.

Kom in actie!

Aftermovie

De eerste editie van de vestingloop 2024 is helemaal uitverkocht. Bekijk hier de aftermovie van de vestingloop Gorinchem.

Vestinglopen 2024 shirt

WE ZIJN DRUK BEZIG MET HET NIEUWE DESIGN VOOR HET VESTINGLOOP T-SHIRT VAN 2025. BINNENKORT IS HET NIEUWE SHIRT VAN 2025 BESCHIKBAAR. KAN JE NIET WACHTEN? BESTEL DAN HET VESTINGLOPEN T-SHIRT VAN 2024 VIA ONDERSTAANDE KNOP.

Bestel het shirt!