Op zondag 2 april vindt voor de tweede keer De Vestingloop Steenbergen plaats! Steenbergen is een van de oudste Vestingsteden van Nederland waar wij met een prachtig parcours doorheen lopen. Het is een gezellig hardloopevenement dat voor iedereen iets te bieden heeft.

Programma
10:30 uur Start 10 km Wandelen
10:35 uur Start 1 km Familie Loop
11:00 uur Start 5 km Loop
12:00 uur Start Schouten Zekerheid 10 km Loop

Er is een mooie 5 km en 10 km route met veel muziek en publiek langs het parcours. De start en finish is op het Marktplein, waar het feest is op de terrassen en in de kroegen. Kortom laat je verrassen en geniet van de Brabantse gastvrijheid!

DE HERSENSTICHTING

Met de Vestingloop Steenbergen verzamelen we geld in voor de Hersenstichting. Er zijn honderden verschillende hersenaandoeningen, maar je hebt maar één stel hersenen. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je omgeving. Vroeg of laat raakt het ons allemaal.

Kom in actie!

Vestinglopen 2023 shirt

Bestel voor slechts € 19,95 het Vestinglopen 2023 hardloopshirt als bijzonder aandenken. Het shirt is beschikbaar in een heren- en damesmodel. Zie de website van Roly voor de maattabel.

Bestel het shirt!