Partners

Partners & Sponsoren van de Vestingloop Brielle 2021

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Vestingloop Brielle, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Quinnoah Consulting

Quinnoah Consulting, als detachering bedrijf in Finance & IT gevestigd in de vesting in Willemstad, heeft in 2019 al naam gemaakt als enthousiast partner van de Business Runs bij de Vestingloop in Willemstad.

Het partnerschap is Quinnoah Consulting en Vestinglopen zó goed bevallen dat besloten is om het dit verder uit te breiden in 2020. Quinnoah Consulting steunt de Vestinglopen als naam gevende partner van de bedrijvenlopen, de Quinnoah Consulting Business Runs van alle vijf Vestinglopen in heel 2020.

Rabobank

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

Lopers Company

Lopers Company , de jongste hardloop en wandel formule van Nederland. Het is de missie van Lopers Company om lopers te helpen bij alle aspecten van het lopen. Onze medewerkers zijn allemaal lopers en hebben de reputatie u op het gebied van uw hardloopuitrusting optimaal te kunnen adviseren.

Autobedrijf P. Troost & Zonen

Autobedrijf P. Troost & Zonen is sinds 1974 uw dealer voor geheel Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee. Met 5 vestigingen in Hellevoetsluis, Spijkenisse & Rotterdam zijn wij als officieel Kia dealer ook Daihatsu service punt in Hellevoetsluis, Spijkenisse (Mizarstraat) & Rotterdam.

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm is de ideale bestemming voor ieder die op zoek is naar een bijzondere overnachting dichtbij de zee. Met de natuur en een stad op korte afstand is er genoeg te doen voor iedereen.