Op 20 & 27 juni worden twee edities van de Vestingloop & Collect Brielle georganiseerd waarbij je in een kleine groep (gebaseerd op tempo) een 5 km of 10 km gaat lopen. Het doel hiervan is om jou als nog meer de ervaring te bieden van een “echt” evenement.

Wij zullen zelf ook aanwezig om er voor te zorgen dat iedere groep op de juiste tijd start en natuurlijk te zorgen voor de nodige gezelligheid!

De route zal worden uitgezet d.m.v. bordjes op de belangrijke punten. Na afloop van de Run ontvang je uiteraard de toffe medaille en een lekkere snack en flesje water bij Strandcafé De Meiden.

Er zal op 20 & 27 juni worden gestart tussen 13:00 en 15:00 uur. De exacte starttijd ontvang je uiterlijk 3 dagen van te voren.

DE HERSENSTICHTING

Met de Vestingloop Brielle verzamelen we geld in voor de Hersenstichting. Er zijn honderden verschillende hersenaandoeningen, maar je hebt maar één stel hersenen. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je omgeving. Vroeg of laat raakt het ons allemaal.

Kom in actie!

Vestinglopen 2021 shirt

Bestel voor slechts € 19,95 het Vestinglopen 2021 hardloopshirt als bijzonder aandenken. Het shirt is beschikbaar in een heren- en damesmodel.

Bestel het shirt!