De Vestingloop Brielle is een social run waarbij je in tempo groepen van telkens maximaal 50 hardlopers of wandelaars start. Je loopt dus lekker in een groep met hetzelfde tempo. Het parcours kunnen hierdoor al het moois en de rijke historie van Brielle laten zien.

Er lopen meerdere begeleiders mee en de parcours worden aangegeven door middel van pijlen. Onderweg zijn er fotografen en natuurlijk word je aan de finish ontvangen met de prachtige medaille, water en een heerlijk broodje bij Strandcafé de Meiden aan het Brielse Meer. Zo geniet je maximaal van een heerlijke ontspannen loop, de gezelligheid en de prachtige omgeving.

Programma
10:00 uur  Start 10 KM Wandeltocht
10:30 uur  Start 1 KM Familieloop
10:45 uur  Start 5 KM Loop (verschillende tempogroepen)
11:00 uur   Start 10 KM Loop (verschillende tempogroepen)

Bij je inschrijving zit inbegrepen

– Medaille

– Startnummer met naam

– Parcoursfoto

– Verzorging onderweg

– Water aan de finish

– Heerlijk broodje na de finish

Kosten

5 KM – €20,-
10 KM – €22,50

Uitverkocht!

DE HERSENSTICHTING

Met de Vestingloop Brielle verzamelen we geld in voor de Hersenstichting. Er zijn honderden verschillende hersenaandoeningen, maar je hebt maar één stel hersenen. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je omgeving. Vroeg of laat raakt het ons allemaal.

Kom in actie!

Vestinglopen 2022 shirt

Bestel voor slechts € 19,95 het Vestinglopen 2022 hardloopshirt als bijzonder aandenken. Het shirt is beschikbaar in een heren- en damesmodel.

Bestel het shirt!