Partners

Partners & Sponsoren van de Fysio van Lammeren Vestingloop Bergen op Zoom 2021

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Vestingloop Bergen op Zoom, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Fysiotherapie van Lammeren

Fysiotherapie van Lammeren zit sinds 2007 al in Bergen op Zoom. De praktijk heeft 5 behandelkamers en een grote oefenzaal compleet met gescheiden kleedkamers en douches. U kunt hier terecht voor individuele behandelingen, groepsbehandelingen en -trainingen en (medische) fitness. Er zijn meerdere fysiotherapeuten aanwezig met verschillende specialisaties.

Era Contour

Era Contour gaat de uitdaging aan om koophuizen te ontwikkelen en bouwen in aandachtswijken, Zo ook het project ‘ het suikerwerk ‘. Deze projectnaam refereert naar een oude suikerfabriek waarin 24 appartementen en 24 eengezinswoningen worden gebouwd. Het project heeft daarbij aandacht bij duurzaamheid en natuurinclusief bouwen. Het bouwplan draagt mee aan een duurzamere en gezonder Bergen op Zoom.

Service apotheek de Grebbe

Service apotheek de Grebbe is een zelfstandige apotheek gelegen in medisch centrum de Grebbe in Bergen op Zoom. De apotheek werkt nauw samen met de artsen van het medische centrum. Ook al zit u bij een andere huisarts, kunt u gebruik maken van de diensten van deze apotheek. Er is een gratis bezorgservice aanwezig, de geneesmiddelen liggen dezelfde dag nog voor u klaar en er is een eenvoudige herhaalservice.

Schouten Zekerheid

Met ruim 200 collega’s werkt Schouten Zekerheid elke dag aan échte zekerheid voor iedereen. Ons familiebedrijf is sinds 1953 als onafhankelijk verzekeringsmakelaar specialist in het beheersbaar maken en houden van risico’s. Dit doen we voor verschillende risicothema’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand-/bedrijfsschade, constructie, debiteuren en digitaal. Daarnaast hebben wij een bijzondere expertise op het gebied van employee benefits en verzekerbare arbeidsvoorwaarden, van pensioenen tot collectieve zorgverzekeringen en van verzuim tot duurzame inzetbaarheid. Waarom wij partner zijn van de Vestinglopen? Omdat hardlopen uitgesteld genot is, net als ons verzekeringsadvies.

Bruynzeel Keukens

Dé keukenpartner met meer dan 80 jaar ervaring
Bruynzeel Keukens staat al sinds 1937 voor functionele, mooie en betaalbare keukens. In de jaren ’30 was dit dan ook één van de meest geavanceerde keukens in het Europa. In onze eigen fabriek in Bergen op Zoom produceren we onze keukens als eerste én enige keukenleverancier in Europa co2-neutraal. Bij alles wat we doen maken we het dagelijks leven in en om de keuken makkelijker voor zoveel mogelijk mensen. Met het nieuwe hoofdkantoor in aanbouw en de groeiende capaciteiten blijven we in ontwikkeling. Wordt dit jouw nieuwe werkplek? Sprint naar je nieuwe baan! https://werkenbij.bruynzeelkeukens.nl/onze-vacatures/

Cargill

Cargill zet zich in om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien.

Cargill creëert een netwerk binnen het globale voedingssysteem om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien. We koppelen landbouwers aan markten, klanten aan duurzame voedingsoplossingen en voeden op die manier de wereld.

Rob Mion Vastgoed B.V.

Rob Mion Vastgoed b.v. is de moderne woningmakelaar en speelt in op de ontwikkelingen van de toekomst. Makelaar Rob Mion is de makelaar in Bergen op Zoom die alle oplossingen in huis heeft om uw woonwensen te vervullen in Bergen op Zoom en omstreken.