Partners

Partners & Sponsoren van de Vestingloop Bergen op Zoom

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Vestingloop Bergen op Zoom, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

B-Built

B-Built realiseert vooral logistieke utiliteitsbouw in Europa én daarbuiten. Custom built en zodanig, dat u zich op uw core business, ondernemen, kunt richten. Dat doen ze volgens een taylormade concept waarbij functionaliteit voorop staat.

Service apotheek de Grebbe

Service apotheek de Grebbe is een zelfstandige apotheek gelegen in medisch centrum de Grebbe in Bergen op Zoom. De apotheek werkt nauw samen met de artsen van het medische centrum. Ook al zit u bij een andere huisarts, kunt u gebruik maken van de diensten van deze apotheek. Er is een gratis bezorgservice aanwezig, de geneesmiddelen liggen dezelfde dag nog voor u klaar en er is een eenvoudige herhaalservice.

Schouten Zekerheid

Met ruim 200 collega’s werkt Schouten Zekerheid elke dag aan échte zekerheid voor iedereen. Ons familiebedrijf is sinds 1953 als onafhankelijk verzekeringsmakelaar specialist in het beheersbaar maken en houden van risico’s. Dit doen we voor verschillende risicothema’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand-/bedrijfsschade, constructie, debiteuren en digitaal. Daarnaast hebben wij een bijzondere expertise op het gebied van employee benefits en verzekerbare arbeidsvoorwaarden, van pensioenen tot collectieve zorgverzekeringen en van verzuim tot duurzame inzetbaarheid. Waarom wij partner zijn van de Vestinglopen? Omdat hardlopen uitgesteld genot is, net als ons verzekeringsadvies.

Bruynzeel Keukens

Dé keukenpartner met meer dan 80 jaar ervaring
Bruynzeel Keukens staat al sinds 1937 voor functionele, mooie en betaalbare keukens. In de jaren ’30 was dit dan ook één van de meest geavanceerde keukens in het Europa. In onze eigen fabriek in Bergen op Zoom produceren we onze keukens als eerste én enige keukenleverancier in Europa co2-neutraal. Bij alles wat we doen maken we het dagelijks leven in en om de keuken makkelijker voor zoveel mogelijk mensen. Met het nieuwe hoofdkantoor in aanbouw en de groeiende capaciteiten blijven we in ontwikkeling. Wordt dit jouw nieuwe werkplek? Sprint naar je nieuwe baan! https://werkenbij.bruynzeelkeukens.nl/onze-vacatures/

Cargill

Cargill zet zich in om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien.

Cargill creëert een netwerk binnen het globale voedingssysteem om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien. We koppelen landbouwers aan markten, klanten aan duurzame voedingsoplossingen en voeden op die manier de wereld.

Runnersworld Bergen op Zoom

Runnersworld Bergen op Zoom kenmerkt zich door het uitgebreide assortiment in combinatie met hun klantvriendelijkheid, deskundigheid, service, passie voor- en kennis van de hardloopsport. Of je nu beginner bent of gevorderd, een vrijetijds-of wedstrijdloper, iedereen kan bij ons terecht voor alles op het gebied van hardlopen. Om tot de juiste keuze hardloopschoen te komen maken wij voor iedere loper een video-analyse. Een gedegen, op je lichaam, conditie en je loopdoelen afgestemd advies is een absolute must.

PVONE B.V.

PVone is exclusief distributeur van Hanover Solar glas-glas en glas-folie zonnepanelen, Afore on-grid en hybride omvormers en Apollo baterijsystemen.

Wij leveren onze hoogwaardige producten via een dealernetwerk in heel Europa vanuit ons centraal magazijn Bergen op Zoom. Per 1 november verhuizen wij naar een nieuw magazijn in de Wijper 6 te Heerle.

Voor meer informatie zie onze website.