Partners

Partners & Sponsoren van de Vestingloop Bergen op Zoom 2021

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Vestingloop Bergen op Zoom, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Era Contour

Era Contour gaat de uitdaging aan om koophuizen te ontwikkelen en bouwen in aandachtswijken, Zo ook het project ‘ het suikerwerk ‘. Deze projectnaam refereert naar een oude suikerfabriek waarin 24 appartementen en 24 eengezinswoningen worden gebouwd. Het project heeft daarbij aandacht bij duurzaamheid en natuurinclusief bouwen. Het bouwplan draagt mee aan een duurzamere en gezonder Bergen op Zoom.

Fysiotherapie van Lammeren

Fysiotherapie van Lammeren zit sinds 2007 al in Bergen op Zoom. De praktijk heeft 5 behandelkamers en een grote oefenzaal compleet met gescheiden kleedkamers en douches. U kunt hier terecht voor individuele behandelingen, groepsbehandelingen en -trainingen en (medische) fitness. Er zijn meerdere fysiotherapeuten aanwezig met verschillende specialisaties.

Service apotheek de Grebbe

Service apotheek de Grebbe is een zelfstandige apotheek gelegen in medisch centrum de Grebbe in Bergen op Zoom. De apotheek werkt nauw samen met de artsen van het medische centrum. Ook al zit u bij een andere huisarts, kunt u gebruik maken van de diensten van deze apotheek. Er is een gratis bezorgservice aanwezig, de geneesmiddelen liggen dezelfde dag nog voor u klaar en er is een eenvoudige herhaalservice.