Info

Op zondag 10 oktober 2021 vindt de 2e editie van de Fysio van Lammeren Vestingloop Bergen op Zoom plaats. Een hardloopfeest dat voor iedereen iets te bieden heeft. Een ERA Contour ’t Suikerwerk 1 KM Familieloop, een Bruynzeel Keukens 5 KM Loop, een  Schouten Zekerheid 10 KM Loop en een Service Apotheken de Poort & de Grebbe wandeltocht van 10 KM. Je komt langs prachtige historische plekken zoals de Lieve Vrouwenpoort, het Ravelijn en natuurlijk de kerk, de Peperbus.

De start en finish zijn in het park Kijk in de Pot.

Het evenement geldt ook als doorstart van de Bergse Monumentenloop jarenlang georganiseerd door Atletiek Vereniging SPADO.

09.30 uur
10.00 uur
11.00 uur
12.00 uur
13.30 uur
16.00 uur

Terrein geopend
Start 10 km Wandeltocht
Start 1 km Familie Loop
Start 5 km Loop
Start 10 km Loop
Einde programma

We mogen weer, maar samen houden we het veilig!

Geweldig dat je weer mee mag doen aan een hardloopevenement in de buitenlucht. Vanuit de overheid en de gemeente zijn er wel voorwaarden waaronder we deze evenementen mogen organiseren.

De Gedragsregels die we tijdens EPICinderunning events met elkaar respecteren en waar wij vanuit de organisatie op toetsen tijdens het evenement staan hieronder.

Samen met de onderstaande gedragsregels Corona zal je een startnummer krijgen waarop duidelijk je tijd staat dat je het eventterrein op mag komen alsook je werkelijke starttijd.

Belangrijk is dat wij algemeen de RIVM maatregelen respecteren en daarnaast zal je bij je inschrijving garanderen dat je niet ziek en snotterig etc naar het event komt.

Onze organisatie en vrijwilligers zijn ook allemaal op de hoogte van deze gedragsregels. Wordt je aangesproken, leef dan het gevraagde na en laten we er samen een mooi evenement van maken, want zo houden we het samen veilig! Veel plezier met je sportieve uitdaging. #keepitepic

We adviseren alle bezoekers aan de Vestingloop Bergen op Zoom om met het OV te komen. Het NS station ligt op 15 minuten lopen van het park Kijk in de Pot waar de start en finish zijn. Kijk voor meer info op www.9292.nl.

Parkeren kan in Bergen op Zoom op diverse locaties in en om de binnenstad. Bergen op Zoom heeft twee parkeergarages: De Parade en Achter De Grote Markt. Download hier de informatie en plattegrond over parkeren in het centrum van Bergen op Zoom.

Wedstrijdsecretariaat

In het Stadspark Kijk in de Pot wordt er een Info tent geplaatst waar de deelnemers/bezoekers terecht kunnen voor vragen/informatie. De startnummer en shirts/bibbits worden van te voren per post opgestuurd.

Kleedaccommodatie en tasafgifte

Op het evenemententerrein is er dit jaar ook weer een tassenafgifte aanwezig, voor 2 euro per persoon kan je hier als deelnemer gebruik van maken. Via het ticketsysteem kan je van te voren hiervoor een ticket aanschaffen. Helaas zijn er dit jaar geen kleedaccommodaties aanwezig.

Drinkposten

Bij de finish zal een waterpost worden ingericht. Daarnaast is er op het parcours van de 5 KM 1 waterpost en zijn er op het parcours van de 10 KM twee waterposten.

Medische post

Bij de start/finish locatie zal een vaste EHBO-post worden ingericht bemand door minimaal twee medewerkers. Daarnaast zullen er minimaal twee EHBO medewerkers op de fiets mee rijden met de lopers op het parcours.

Toiletten

Nabij de start/finish locatie zullen mobiele toiletten worden geplaatst.

Boek nu een arrangement in het Fletcher Stadspark Hotel bij je inschrijving voor de Vestingloop in Bergen op Zoom.

Het arrangement

  • 1 overnachting met ontbijt
  • Ontvangst met koffie/thee en appelgebak
  • Stadsplattegrond met stadswandeling

De kosten per arrangement zijn €119,00 op basis van 2-personen.

Wellness arrangement

Het Stadspark Hotel heeft een mooie wellness: BLUE Wellness Stadspark. Dat is voor of na het hardlopen erg lekker. Boek je een kamer in het Fletcher Stadspark Hotel? Dan krijg je korting op de wellness en betaal je slechts €14,50,- voor een dagentree en maar €9,50,- voor een avondentree.

Informatie over het hotel

Het hotel ligt op 350 meter van de start van de Vestlingloop in Bergen op Zoom en 500 meter van het gezellige stadscentrum. Het Fletcher Stadspark Hotel is een modern hotel met airconditioning, a la carte restaurant en terras met uitzicht op het water.

Boek jouw arrangement in de ticketshop van de Vestingloop in Bergen op Zoom!

 

 

Zonder vrijwilligers geen vestinglopen! Help jij ons?

De Vestinglopen zijn er voor en door de mensen in de vestingplaatsen en omgeving! Als jij niet zo van hardlopen houdt of dat misschien niet kunt, betekent dit niet dat je geen onderdeel uit kunt maken van het evenement. Helpen is net zo leuk als meedoen!

Lees hier verder hoe je vrijwilliger kunt worden